MAY 21-23, 2018 AT THE HYATT REGENCY, SAN FRANCISCO, CA

39th IEEE Symposium on
Security and Privacy

   Register

Agenda


May 20


Registration and Reception

04:00PM - 07:00PM

May 21


Registration

07:00AM - 05:00PM

Breakfast

07:30AM - 08:20AM

Opening Remarks

08:20AM - 08:40AM

Session #1: Machine Learning

08:40AM - 10:20AM

Break (30 Minutes)

10:20AM - 10:50AM

Session #2: Privacy

10:50AM - 12:30PM

Lunch

12:30PM - 01:30PM

Session #3: Side Channels

01:30PM - 03:10PM

Break (30 Minutes)

03:10PM - 03:40PM

Session #4: Computing on Hidden Data

03:40PM - 05:40PM

Poster Reception

06:00PM - 08:00PM

May 22


Registration

07:00AM - 05:00PM

Breakfast

07:30AM - 08:20AM

Awards

08:20AM - 08:40AM

Session #5: Understanding Users

08:40AM - 10:20AM

Break (30 Minutes)

10:20AM - 10:50AM

Session #6: Programming Languages

10:50AM - 12:30PM

Lunch

12:30PM - 01:30PM

Session #7: Networked Systems

01:30PM - 03:10PM

Break (20 Minutes)

03:10PM - 03:30PM

Session #8: Program Analysis

03:30PM - 05:30PM

Break (10 Minutes)

05:30PM - 05:40PM

Short Talks

05:40PM - 06:40PM

S&P TC Business Meeting

06:40PM - 07:40PM

May 23


Registration

07:00AM - 06:00PM

Breakfast

07:30AM - 08:20AM

Closing Remarks

08:20AM - 08:30AM

Session #9: Web

08:30AM - 10:30AM

Break (20 Minutes)

10:30AM - 10:50AM

Session #10: Authentication

10:50AM - 12:30PM

Lunch

12:30PM - 01:30PM

Session #11: Cryptography

01:30PM - 03:10PM

Break (30 Minutes)

03:10PM - 03:40PM

Session #12: Devices

03:40PM - 05:20PM

NITRD Panel

05:40PM - 07:40PM

Symposium/Workshops Bridging Reception

06:00PM - 08:00PM

Speed Mentoring

07:00PM - 09:00PM

May 24


Workshops Breakfast

07:30AM - 08:30AM

Workshops Opening Remarks

08:45AM - 09:00AM

Workshops Session #1

09:00AM - 10:00AM

Workshops Break (30 Minutes)

10:15AM - 10:45AM

Workshops Session #2

10:45AM - 12:30PM

Workshops Lunch

12:30PM - 01:30PM

Workshops Session #3

01:30PM - 03:15PM

Workshops Break (30 Minutes)

03:15PM - 03:45PM

Workshops Session #4

03:45PM - 05:30PM

Workshops Closing Remarks

05:30PM - 05:45PM